Največji tekaški praznik v osrčju Slovenije – lov na rekord proge se nadaljuje – otroške kategorije vedno bolj zapolnjene.

Na prazničen četrtek, 26.12. se bo v Dolskem odvijal tradicionalni 30. Novoletni tek. Prireditev se bo s štarti za naše najmlajše pričela ob 10.30 pred Kulturnim domom Dolsko. Pripravili smo kategorije tako za najmlajše (300m in 500m) kot tudi za izkušene tekače (4,5km, 10km in 14,5km). Otroški teki z leti vse bolj uveljavljajo. Cicibanova proga je namenjena predšolskim otrokom, Kurirčkova pa osnovnošolcem od 1. do 5. razreda. Za animacijo otrok bodo poskrbeli člani KUD-a Dolsko. Za vsakega nadobudnega tekača bomo pripravili spominsko kolajno in praktično igračo, pogostitev bodo organizirale Plamenke iz TD Dolsko.. Za animacijo otrok na tekih bodo poskrbeli člani KUD Dolsko. Vabljeni vsi ljubitelji teka od blizu in daleč. Prav tako je ob progi več kot dobrodošla vsaka vzpodbuda za tekače. Dajmo jih pozdraviti in jim za nekaj časa prepustiti ceste. Ob koncu teka bomo podelili zaslužene nagrade vsem tistim občanom, ki bodo uspešno zaključili Akcijo Juriš na 4. Pred Kulturnim domom je še prostora za predstavitev lokalnih ponudnikov.

V času teka, v četrtek 26.12.2019 (med 11.55 in 12.30),  bodo delne/leteče zapore cest na trasi teka med Dolskim in Klečami ter Kamnico in Vinjami. Voznikom se že vnaprej lepo zahvaljujemo za strpnost in upoštevanje predpisov. Več informacij v razpisu in www.sddolsko.si.

Prijazno vabljeni na prijeten športno-družaben dogodek. Tudi vreme bo.

Več informacij in razpis tukaj, več informacij za otroške teke tukaj.

Miha Bandalo
ŠD Partizan Dolsko

Trenutno ni še nobenih komentarjev

Dodaj odgovor

Tvoj e-naslov ne bo objavljen. Polja označena z (*) so obvezna.