Postani prostovoljec Rdeče križa Slovenije, Območnega združenja Ljubljana

Krajevne organizacije Rdečega križa (KORK) delujejo lokalno in združene v RKS-OZ Ljubljana predstavljajo mrežo prostovoljcev. Krajevne organizacije ustanavljamo v soglasju z odborom RKS-OZ Ljubljana. Za ustanovitev krajevne organizacije so potrebni vsaj trije prostovoljci Rdečega križa. V kolikor bi se radi pridružili tudi sami, kliknite tukaj in preverite kako.

*

*

*

Sporočamo, da bo prodaja majskih IJPP in delavskih mesečnih vozovnic za prevoz na liniji Ljubljana–Senožeti potekala v prostorih Občine Dol pri Ljubljani, Dol 1, 25. in 26. aprila 2018 od 13:00 do 19:30 ure.

Javno objavljamo stališča do pripomb javnosti, z javne razgrnitve dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Občine Dol pri Ljubljani, ki je potekala v času 24.2.2017 do 28.3.2017.

Kliknite tukaj za ogled.

Grafični prikaz je preko spletnega sistema PISO.


Aktualne NOVICE:

Kateheza dobrega pastirja v Dolu

Atrij Dobrega pastirja, ki ga v župniji sv. Marjete predšolski otroci in šolarji sooblikujejo že osmo leto, se je s septembrom 2017 iz mežnarije preselil v župnišče. Prostor poleg veroučne učilnice, ki si ga otroci delijo s pevci, je zdaj večji in svetlejši. Kateheza Dobrega pastirja (KDP) je nekoliko drugačen pristop pri podajanju verskih vsebin, […]

Pobrskajte po ostalih novicah