Poziv za sodelovanje na sejmu v Občini Dol pri Ljubljani

8. septembra 2018 bo v popoldanskem času potekal sejem na lokaciji pri OŠ Janka Modra na Vidmu.

Zainteresirani za najem stojnic se lahko javite na naslov sandra.ucakar@dol.si (01/5303-243).

Ponudniki prehrane in pijače, ki imate željo prevzeti gostinsko ponudbo na sejmu, se prav tako lahko javite na navedene kontakte.

Postani prostovoljec Rdeče križa Slovenije, Območnega združenja Ljubljana

Krajevne organizacije Rdečega križa (KORK) delujejo lokalno in združene v RKS-OZ Ljubljana predstavljajo mrežo prostovoljcev. Krajevne organizacije ustanavljamo v soglasju z odborom RKS-OZ Ljubljana. Za ustanovitev krajevne organizacije so potrebni vsaj trije prostovoljci Rdečega križa. V kolikor bi se radi pridružili tudi sami, kliknite tukaj in preverite kako.

Javno objavljamo stališča do pripomb javnosti, z javne razgrnitve dopolnjenega osnutka Občinskega prostorskega načrta Občine Dol pri Ljubljani, ki je potekala v času 24.2.2017 do 28.3.2017.

Kliknite tukaj za ogled.

Grafični prikaz je preko spletnega sistema PISO.


Aktualne NOVICE:

Vlomi in drzne tatvine stanovanjskih hiš – kako se samozaščitno obnašati?

Premoženjska kazniva dejanja, predvsem govorimo o vlomih v objekte in tatvine na območju države, so v porastu. Pri preiskovanju kaznivih dejanj policisti pri svojem delu ugotavljamo, da se premalo samozaščitno obnašamo oz. ne storimo dovolj za zaščito svojega premoženja in s tem olajšamo delo storilcem tovrstnih kaznivih dejanj. Zaradi navedenega občanom predlagamo, da z dodatnimi […]

Pobrskajte po ostalih novicah