Vabljeni, da si v Erbergovih paviljonih ogledate razstavo Likovne podobe ob Cankarjevih delih. Likovna dela triindvajsetih razstavljavcev bodo na ogled do 19. oktobra, vsako sredo, soboto in nedeljo od 16. do 19. ure.

Kliknite za več informacij!

Obvestilo za potnike na relaciji Senožeti- Ljubljana

IJPP in delavske mesečne vozovnice za prevoz na liniji Ljubljana–Senožeti lahko za mesec november kupite na sedežu Občine Dol pri Ljubljani (Dol 1, 1262 Dol pri Ljubljani), in sicer v ponedeljek, 22. 10. 2018, in torek, 23.10. 2018, od 13:00 do 19:30 ure. Ob tej priložnosti boste lahko uveljavljali tudi povračilo sofinanciranja vozovnice za mesec september. 

S klikom tukaj si lahko ogledate urnik prodaje vozovnic za celotno šolsko leto 2018/2019.

Postani prostovoljec Rdeče križa Slovenije, Območnega združenja Ljubljana

Krajevne organizacije Rdečega križa (KORK) delujejo lokalno in združene v RKS-OZ Ljubljana predstavljajo mrežo prostovoljcev. Krajevne organizacije ustanavljamo v soglasju z odborom RKS-OZ Ljubljana. Za ustanovitev krajevne organizacije so potrebni vsaj trije prostovoljci Rdečega križa. V kolikor bi se radi pridružili tudi sami, kliknite tukaj in preverite kako.


Aktualne NOVICE:

Starši vabljeni!

Zborovodkinja na OŠ Janka Modra vabi starše in bivše člane Mladinskega pevskega zbora, da se ji pridružite v velikem pevskem zboru, ki bo nastopan na šolskem novoletnem koncertu. Avdicija bo v četrtek, 18. 10. 2018, ob 18. uri v učilnici za glasbeno umetnost na OŠ Janka Modra.

Pobrskajte po ostalih novicah