Uporabnikom vodovoda Vinje-Žabja vas: PREKUHAVANJE PITNE VODE

Zaradi mikrobiološke spremenljivosti kvalitete pitne vode in tudi občasne prisotnosti fekalnih bakterij Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano svetuje, da se voda za prehranske namene še naprej prekuhava. Skladno s Pravilnikom o pitni vodi objavljamo navodila o prekuhavanju vode NIJZ. Na vodohranu vodovoda Vinje –Žabja vas je bila nameščena klorirna naprava, ki pa zaenkrat še poskusno obratuje. Zato uporabnikom svetujemo, da vodo za prehranske namene do preklica še vedno prekuhavajo.

Javna razgrnitev Odloka o občinskem prostorskem načrtu Občine Dol pri Ljubljani

Do 28. 3. 2017 je javno razgrnjeno gradivo dopolnjenega osnutka OPN in Okoljskega poročila, do istega datuma pa lahko oddate tudi svoje pripombe.

 

Obvestilo prevoznika o predprodaji IJPP mesečnih vozovnic

Predprodaja IJPP vozovnic za april bo potekala 30. in 31. marca v prostorih Občine Dol pri Ljubljani.

Občina Dol pri Ljubljani v letu 2017 pripravlja bogat program

Kultura, predavanja, predstave za otroke ... V tem letu nas v Kulturnem domu Dolsko čaka zares pester program.


Aktualne NOVICE:

Počastitev občinskega praznika

Občina Dol pri Ljubljani je svoj občinski praznik določila na 23. marca, na dan rojstva našega velikega matematika, stratega in topniškega strokovnjaka barona Jurija. V počastitev občinskega praznika je v dvorani Kulturnega doma Dolsko pripravila prireditev, na kateri so se zbrali občani, župan in drugi predstavniki občinske uprave, člani občinskega sveta, predstavniki Slovenske vojske, lokalni gasilci […]

Pobrskajte po ostalih novicah