20. novembra v dvorani župnijskega doma v Dolu potekal dobrodelni koncert, namenjen zbiranju sredstev za pomoč dvanajstletni Ani Ravnikar in njeni družini. Množični obisk je močno presenetil celo organizatorje.

Ana je skupaj z mamo koncert preko Skypa spremljala v bolnišnici, na oder pa sta stopila tudi njena sestrica Lina in oče Franci. Prestavili so se odlični glasbeniki in pevci, prav posebej pa je za Ano zapela tudi Nuška Drašček. Organizatorke, članice Župnijske Karitas Dol pri Ljubljani, so za vse obiskovalce spekla odlične piškote in skuhale topel čaj.

Družina je iskreno ganjena ob vsej podpori, ki so jo pokazali občani, prav vsem pa se iskreno zahvaljujejo in vam sporočajo, da je Ana že prišla iz bolnišnice. Zbrani denar bodo namenili za izgradnjo prepotrebnega dvigala za invalidski voziček in za prilagoditev kopalnice, kar bo močno olajšalo njihov sedaj zares naporen vsakdan.

Če se kdo koncerta ni uspel udeležiti, a bi vseeno družino rad podprl s svojo donacijo, lahko denar nakaže na SI56 0214 0008 9842 562 (SWIFT ali BIC: LJBASI2X), Škofijska Karitas Ljubljana, Poljanska cesta 2, 1000 Ljubljana. Obvezno navedite sklic »za Ano Ravnikar«. Hvala vsem že vnaprej!

Trenutno ni še nobenih komentarjev

Dodaj odgovor

Tvoj e-naslov ne bo objavljen. Polja označena z (*) so obvezna.