Šolske počitnice se poslavljajo in pred nami je novo šolsko leto, ki bo spet zanimivo in ustvarjalno. Pridobili si boste nova znanja, spretnosti in navade, ki vam bodo pomagale v vašem življenju. Te cilje boste lažje dosegli skupaj z učitelji, starši, brati, sestrami in sošolci. Pred vami je leto novih načrtov, vsakokrat je učenje naporno in se vam zdi odeč, vendar vedite, da znanje omogoča uresničitev vaših sanj, želja in pričakovanj, ki jih prinaša prihodnost.

DRAGI PRVOŠOLČKI. Na prvi šolski dan vam je vse novo in neznano, a le nekaj dni bo trajalo, pa boste že komaj čakali, da pridete med prijatelje, da počnete zabavne reči in se kaj novega naučite. Čaka vas nepozabna dogodivščina tistih, ki boste šolo šele spoznali, pa veliko skoraj odraslih šolarjev, ki boste že razmišljali, kakšna bo vaša nadaljna izobraževalna pot.

DRAGI VOZNIKI. Otroci so kot prometni udeleženci nepredvidljivi, prometne predpise si razlagajo po svoje, poleg tega pa ne zmorejo pravilno oceniti hitrosti. Zato moramo za njihovo varnost skrebeti mi, vozniki.

Želim vam srečno ter uspešno novo šolsko leto.

Župan občine Dol pri Ljubljani
mag. Janez Tekavc

Trenutno ni še nobenih komentarjev

Dodaj odgovor

Tvoj e-naslov ne bo objavljen. Polja označena z (*) so obvezna.