Čeprav v zadnjem času nismo objavljali prispevkov, je bilo društvo v letu 2015 zelo delavno. Omeniti moramo obiske in obdaritve občanov ob koncu leta.

Naša poverjenice in ostali člani upravnega odbora so obiskali in obdarili preko 160 naših članov. Sredstva za obdaritev v višini 900 Eur je prispevala tudi Občina Dol , zakar se jim iskreno zahvaljujemo v imenu vseh upokojencev. ostala sredstva je prispevalo društvo iz lastnih sredstev. Naši občani so se zelo razveseli te male pozornosti, saj so občutili, da v naši družbi  niso pozabljeni. Niso pa bili pozabljeni tudi naši upokojenci v domovih upokojencev, nekatere smo obiskali, drugim smo pa poslali voščilo.

Martinovanje v novembru, katerega nam je organizirala in izvedla Turistična Agencija Loka Turist je bilo nad pričakovanji uspešno. Najbolj smo bili veselil, kako se znajo naši upokojenci poveseliti, zapeti, zaplesati, poklepetati, saj to je tudi namen teh druženj in organizacije izletov. Predvsem pa so bili zadovoljni nad strokovnim vodenjem izleta . Na poti na Martinovanje smo si ogledali tudi kozolce v Šentrupertu. Pozdravil nas je tudi njihov župan. Izvedli smo štiri izleta, kateri so bili naj pričakovanji obiskani.

V letu 2015 žal nismo organizirali letnega srečanja, katerega se vsi zelo vsako leto veselimo. Vendar zaradi slabega tolmačenja nove davčne zakonodaje nam je bilo to onemogočeno.

V letu 2015 smo obiskali preko 30 naših jubilantov ob rojstnih dnevih in jih tudi obdarili.

Obiskali smo tudi vse naše upokojence, skupaj z županom ob 90 letnici. Vsem nad 90 let pa smo poslali čestitke.

Marija Zajec

Trenutno ni še nobenih komentarjev

Dodaj odgovor

Tvoj e-naslov ne bo objavljen. Polja označena z (*) so obvezna.