Brezmejni.si za otroke od 5. do 13. leta bodo skupaj z OŠ Janka Modra organizirali AKTIVNO POČITNIŠKO VARSTVO.
Termini so razpisani skozi vse poletne počitnice, s pomočjo ravnatelja pa jim je uspelo tudi znižati ceno in dodati poleg vseh ostalih obrokov še popoldansko malico. Pogoj za izvedbo termina je 17 udeležencev, zato prijave sprejemajo največ 14 dni pred začetkom varstva v želenem terminu.

Zbirno mesto bo v OŠ Janka Modra, nato pa se bodo otroci odpravili raziskovati svet, učili se bodo likovne umetnosti in športnih veščin, brali bodo knjige pod krošnjami dreves in pisali dnevnik poletnih dogodivščin. Urnik bo v skladu s počitniškim vzdušjem prilagojen potrebam in željam otrok, program pa bodo izvajali izkušeni vaditelji.
Razpisanih je kar 8 terminov, več informacij pa si lahko preberete na www.brezmejni.si/pocitnice-dol.
Mesta se hitro polnijo, zato čim prej oddajte svojo prijavo na spela@brezmejni.si ali po tel. št.: 041 984 109.


Pop Akademija osnovnošolce in srednješolce vabi, da se jim pridružijo na GLASBENO-USTVARJALNIH DELAVNICAH.

Potekale bodo v tednu od 18. do 22. julija od 10. do 13. ure v dvorani Kulturnega doma Dolsko. Vključeni v delavnice se bodo ves teden učili peti in upravljati z inštrumenti, izpopolnjevali se bodo v nastopanju, izvedeli bodo največje zanimivosti o muzikalih, učili se bodo plesati in risati, seveda pa ne bo manjkalo niti zabavnih iger.
Prispevek za sodelovanje na delavnici je 25 EUR. Obvezne prijave sprejemajo do 12. julija na telefonski številki 041 287 253.

Mentorja delavnic bosta Damjan in Neža Pančur, izvedbo pa bosta omogočili Občina Dol pri Ljubljani in Pop Akademija, moderna glasbena šola.

Trenutno ni še nobenih komentarjev

Dodaj odgovor

Tvoj e-naslov ne bo objavljen. Polja označena z (*) so obvezna.