V občini Dol pri Ljubljani je podjetje Energetika Ljubljana pooblaščen sistemski operater za distribucijsko omrežje zemeljskega plina. To pomeni, da zagotavlja priključitev na omrežje zemeljskega plina, za naše občane pa je pripravila posebno ugodnost. Do 3. 10. 2016 lahko tako izkoristite poseben popust in pri posameznem paketu ogrevanja na zemeljski plin prihranite do kar 711 EUR.

Poleg tega pa vam Energetika Ljubljana ponuja tudi dodatne ugodnosti s finančnim najemom (lizingom), s katerim vam omogoči takojšno menjavo sistema ogrevanja brez vašega finančnega vložka na začetku. Ob priključitvi na plinovodno omrežje vam bodo priznali še za kar 16 odstotkov cenejšo elektriko. In kar je morebiti celo najpomembnejše: za vse dokumentacijo in ostala dela bodo od sklenitve dogovora poskrbeli na Energetiki Ljubljana. Rok za koriščenje popusta je 3. 10. 2016, menjavo kotla pa lahko izvedete tudi kasneje v letu ali po ogrevalni sezoni.

Več o ugodnostih zemeljskega plina si preberite v tem letaku ali na spletni strani www.bivanjudajemoutrip.si. Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 2882 ali na info@energetika-lj.si in info@bivanjudajemoutrip.si.

Trenutno ni še nobenih komentarjev

Dodaj odgovor

Tvoj e-naslov ne bo objavljen. Polja označena z (*) so obvezna.