Da bo slovo do starega leta čim bolj prijazno in začetek novega leta čim bolj optimističen, je občinska uprava občine Dol pri Ljubljani za nas pripravila kulturno-zabavno obarvan december. Za samo 1 EUR si v Kulturnem domu Dolsko lahko ogledamo odlične glasbene, gledališke in družabne prireditve. Premierno so nas v najbolj veseli mesec leta vpeljali legendarni Andrej Šifrer, prijazna ekipa Kulturnega društva Dolsko in avtentično zabavni Jonas Žnidaršič.

Veseli december v občini Dol pri Ljubljani je odprl glasbenik Andrej Šifrer. Vsa dvorana je pela z njim priljubljeno Gorsko rožo, nostalgične spomine je zbudila legendarna Vse manj je dobrih gostiln, starši so se nasmejali ob zabavnem Martinovem lulčku, objeli smo se, ko nas je Šifrer ogrel s klasiko Za prijatelje. Slišali smo tudi nekaj njegovih najnovejših uspešnic, s katerimi je glasbenik dokazal, da po štirih desetletjih še vedno »zažiga«.

Ekipa Kulturno-umetniškega društva Dolsko je poskrbela za najmlajše. Pripravili so jim palčkove palačinke presenečenja, otroci pa so na delavnicah izrazili svojo ustvarjalnost in se tako pripravili na zabavne praznike.

Dvorana je pokala od smeha, ko je na oder stopil najbolj kontroverzen zvezdnik v Sloveniji in dobitnik največ Viktorjev, Jonas Žnidaršič. Zabaval nas je s svojo avtokomedijo, ki jo režiral njegov prijatelj in še en odličen estradnik Lado Bizovičar. Brez cenzure, poln duhovitosti in z ravno prav cinizma. Gledalci smo se nasmejali do solz in ob tem podoživeli tudi dragocene spomine iz naše kolektivne zgodovine. Kapa dol, gospod Jonas!

Veseli december se nadaljuje. Več o programu si oglejte na zadnji strani, pri tem pa ne pozabite, da prodaja vstopnic poteka dve uri pred vsako prireditvijo. Ker je zanimanje veliko, ne čakajte na zadnje minute, saj je mest le toliko, kot jih omogoča Kulturni dom Dolsko. Uživajte!

Trenutno ni še nobenih komentarjev

Dodaj odgovor

Tvoj e-naslov ne bo objavljen. Polja označena z (*) so obvezna.