• 23. 3. 2019
  • 8:45
  • Start pred Kulturnim domom Dolsko

ŠD Partizan Dolsko, ŠD Zagorica pri Dolskem in TD Dolsko v soboto, 23. marca 2019, vabimo vse ljubitelje rekreacije, da se povzpnejo na hrib, ki bdi nad našo občino – na Murovico. Ne glede na to, ali se odločite za tek ali pohod, bomo poskrbeli, da se boste dobro razmigali in uživali na najbolj strmi poti do vrha. Start pohodnikov bo ob 8:45, start tekačev pa ob 9:30 pred Kulturnim domom v Dolskem.

Vsi udeleženci bodo prejeli čaj na vrhu Murovice ter okrepčilo in pijačo pri rojstni hiši Jurija Vege v Zagorici nad Dolskim, kjer bo ob 11:15 tudi razglasitev rezultatov. Za najboljše tekače v treh moških in treh ženskih kategorijah bomo pripravili zaslužene nagrade.
Prijavnina znaša 5 EUR in se lahko plača na dan prireditve od 8:00 naprej na prijavnem prostoru v KD Dolsko. V Zagorici bo možen tudi voden ogled muzeja Jurija Vege. Prireditev je tudi prva, ki spada v sklop akcije Juriš na štiri. Razpis prireditve in dodatne informacije najdete na spletni strani ŠD Partizan Dolsko: www.sddolsko.si.

*****

rireditev bo prva izmed prireditev, ki spadajo v sklop akcije JURIŠ NA ŠTIRI.
Akcijo smo poimenovali Juriš na štiri, in sicer zato, ker se mora posameznik, če jo želi uspešno končati, udeležiti vsaj štirih od petih posamičnih prireditev: Tek in pohod na Murovico, Tek okoli Ajdovščine, Izleti na Ušte, Kolesarski vzpon k Baronu Juriju Vegi in Novoletni tek. Vsak, ki bo sodeloval na vsaj štirih prireditvah, bo ob zaključku akcije prejel spominsko nagrado. Namenjena je kolesarjem, tekačem in pohodnikom.

*****

Trenutno ni še nobenih komentarjev

Dodaj odgovor

Tvoj e-naslov ne bo objavljen. Polja označena z (*) so obvezna.